Rohida Bhikharie is de oprichtster van Selectiebureau Profiel en sinds 1998 houdt Profiel zich bezig met de werving en selectie van respondenten, zowel voor consumentenonderzoeken als B2B.

Hoe werven wij?

Ons promotieteam rekruteerd continu verse respondenten middels veldwerk. De respondenten zijn zodoende persoonlijk goed geïnformeerd en wij kunnen hen kwalificeren als zeer betrouwbaar.

Waar werven wij?

Wij leveren respondenten uit Amsterdam en directe omgeving voor allerlei kwalitatieve onderzoeken. Het aanbod is zeer breed.

Welke doelgroepen?

Wij hebben alle doelgroepen in een eigen database o.a. volwassenen, jongeren, kinderen, westerse Nederlanders, niet-westerse Nederlanders, hoog en lager opgeleiden, zelfstandig ondernemers enz.

Ook lijsten?

Ja, wij kunnen tevens selecties uitvoeren middels aangeleverde lijsten.

Allerlei onderzoeken

Wij doen met regelmaat diverse soorten onderzoeken zoals:

  • single interview
  • groepsdiscussies
  • in home visits
  • go shoppings
  • multiculturele groepen

Onze kwaliteit

Kwaliteit hebben wij hoog in het vaandel staan en houden exact bij wanneer en voor welk onderwerp onze respondenten deelnemen aan onderzoeken. Op deze manier kunnen wij u garanderen dat zij niet vaker dan 1x per half jaar meedoen aan een onderzoek zodat u nooit de zgn. professionals via ons krijgt. Verder wordt ons bestand voortdurend uitgebreid c.q. ververst. Dit gebeurt op diverse manieren, zowel actief (in winkelcentra en uitgaansgelegenheden) als passief (de ene respondent brengt de andere in en via onze website).

Bij aannemen van een opdracht kunt u er 100% vanuit gaan dat wij conform uw selectie eis, respondenten zullen selecteren. Tussendoor natuurlijk altijd overleg m.b.t. de stand van zaken. Alle respondenten krijgen een bevestiging (met routebeschrijving) en wij verzoeken hen om zich 10 minuten eerder aan te melden. Tijdens de onderzoeken zijn wij altijd telefonisch bereikbaar zowel voor u als voor de respondenten.

Gedragsregels

Uiteraard zijn wij gehouden aan de Wet op de Persoonsregistratie alsmede aan de verschillende gedragsregels en codes die gelden binnen de marktonderzoekbranche. Ons nummer bij de Registratiekamer is P-20020379.

MOA

Wij zijn tevens aangesloten bij de MOA
(De MarktOnderzoekAssociatie).

Algemene Voorwaarden

Op al onze selecties zijn de algemene voorwaarden van de MOA van toepassing.

Informatie

Voor nadere informatie kunt u bellen op nummer 020-6173578 of mailen met Rohida Bhikharie via info@bureauprofiel.com. Ook voor een geheel vrijblijvende offerte of voor het aanvragen van ons tarievenoverzicht kunt u hier terecht.

Zij gingen u al voor...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

En vele collega selectiebureaus...