Deelname aan onze onderzoeken is ontzettend leuk en interessant, uw mening wordt bijzonder op prijs gesteld en u krijgt er altijd een ruime vergoeding voor!

Waarom onderzoek?

Voordat er een nieuw product uitkomt, of voordat er een reclame- of voorlichtingscampagne uitgebracht wordt, willen de makers hiervan graag weten wat u als consument hiervan vindt. Dit kan bijvoorbeeld een reclame- of marktonderzoekbureau zijn, of een fabrikant van een bepaald product of soms de overheid. Zij willen uw mening horen om zo de kans op succes te vergroten.

Hoe werkt het?

Onze opdrachtgever houdt onder de doelgroep een kwalitatief marktonderzoek. Dit gebeurt over het algemeen bij een marktonderzoekbureau in Amsterdam. Zo'n onderzoek gebeurt in de vorm van een interview of een groepsdiscussie en de duur kan variëren van 15 minuten tot maximaal 3 uur.

Wij hebben diverse doelgroepen in ons bestand en als er een onderzoek is waar uw profiel bij past dan bellen of mailen wij u voor een afspraak. U bent uiteraard niets verplicht. Als het u niet uitkomt, dan proberen wij het gewoon een volgende keer opnieuw. Kunt u wel, dan wordt u uitgenodigd voor een gesprek bij onze opdrachtgever te Amsterdam. Dit kan zowel overdag als 's avonds zijn. Na het maken van de afspraak rekenen wij natuurlijk wel op u!

Wat zijn de vergoedingen?

U ontvangt ten alle tijden een contante onkostenvergoeding van
€ 20 tot € 75 per gesprek, afhankelijk van het onderwerp en de duur van het gesprek. Bij hele bijzondere onderzoeken kan de vergoeding soms nog hoger uitvallen. Direct na afloop van het gesprek ontvangt u de afgesproken vergoeding. Ook zijn alle consumpties en soms broodjes inbegrepen.

Hoe zit het met mijn privacy? 

Voor marktonderzoekers is het vertrouwen van consumenten in marktonderzoek van groot belang. Zij gaan zorgvuldig om met uw mening. Alle verstrekte informatie, persoonlijke gegevens en meningen, worden vertrouwelijk verwerkt en ontdaan van mogelijkheden tot identificatie. Meewerken aan een onderzoek is dus strikt anoniem! Wij zijn gehouden aan de Wet op de Persoonsregistratie alsmede aan de verschillende gedragsregels en codes die gelden binnen de marktonderzoekbranche, zoals het niet doorgeven van uw gegevens aan derden. Soms wordt tijdens het onderzoek een opname gemaakt die uitsluitend voor interne doeleinde gebruikt wordt (bijvoorbeeld voor het maken van een verslag voor de opdrachtgever) en na afloop van het onderzoek wordt deze opname altijd vernietigd.

Inschrijven?

U kunt zich gratis en geheel vrijblijvend bij ons inschrijven zodat wij u van tijd tot tijd kunnen benaderen om aan zo'n onderzoek deel te nemen. U doet dit door het invullen van het inschrijfformulier of telefonisch tijdens kantooruren op nummer: 020-6173578.